AQUA EXPERIENCE KYMO

 

Epelenberg 20 - telefoon: 076-7074812 - www.kymo.net - info@kymo.net

De winkel voor duiken, snorkelen en zwemmen in Breda.

Met zeer een ruim assortiment aan maskers, snorkels en vinnen kunt u altijd slagen voor perfect passend materiaal. Het deskundige team zal u als beginnende duiker of snorkelaar zeker op uw gemak stellen. Uiteraard vinden de ervaren watersporters ook alles bij Aqua Experience KYMO wat ze nodig hebben om hun hobby te kunnen uitvoeren.

Voor zwemmers heeft KYMO het gehele jaar de originele zwemlesschoen op voorraad. Daarnaast vindt u er zwembandjes, kurken en zwembrillen op sterkte (voor de brildragers). Speciale oordoppen voor kinderen en volwassenen met buisjes in hun oren worden uiteraard ook verkocht aan de Epelenberg, het is dermate belangrijk dat zo'n product goed past, wij hebben dan ook speciale pasmaterialen waardoor u met een gerust gevoel het water in kunt.

Snorkelaars hebben volop keuze aan vinnen, maskers en snorkels. Deze zijn zelfs verkrijgbaar met een systeem waardoor er geen water in uw mond komt. Ook de speciale UW beschermende shirts vindt u in de winkel.

De duikers treffen een paradijs aan qua producten en accessoires, van logboeken tot handschoenen, van klemmetjes tot reservemateriaal. Het is zeker de moeite een bezoek te brengen aan de winkel als u sportduiker bent. Als enige officiële service-center in Breda voor Suunto onderwater horloges en computers bent u bij Aqua Experience KYMO verzekerd dat uw horloge of duikcomputer in goede handen is. Uiteraard verzorgd de technische dienst al het gewenste onderhoud en service aan uw materiaal. Ook de verplichtte fleskeuring wordt bij KYMO verzorgd vanaf € 30,00 per fles.

Verder treft U in de winkel het unieke "total diving system" aan van SubGear, dit merk heeft speciaal voor haar dealers een total diving pakket samengesteld waarbij u direct ziet wat een complete uitrusting u kost. Deze pakketten hangen in de winkel en worden graag aan u uitgelegd door de medewerkers.

Wilt u meer weten over het behalen van een duikbrevet ? Bezoek dan zeker de winkel en laat u informeren over de maatwerk - oplossingen van de door KYMO verzorgde PADI opleiding.